---
Zoeken in Stadsdeel West
Pad tot huidige pagina

Nieuws uit Oud-West

7 december 2012

Nieuwe ondernemers in Oud-West

  • Jan Pieter Heijestraat
    De afgelopen tijd hebben drie nieuwe ondernemers zich gevestigd in de Jan Pieter Heijestraat. Op nummer 85 verwelkomen we een luxe lingeriewinkel, een kledingwinkel annex galerie huist op nummer 166 en een tweedehands boekenwinkel op nummer 168. Welkom!
  • Eerste Constantijn Huygensstraat
    Na een flinke verbouwing opende een luxe restaurant op nummer 35.

Wist u dat.... De feestverlichting in de Eerste Contantijn Huygensstraat, De Clercqstraat, Jan Pieter Heijestraat, Kinkerstraat en Ten Katestraat er weer hangt? De ondernemersverenigingen hebben er weer werk van gemaakt.

Word lid van ondernemersvereniging Sterke Clercq

Ondernemersvereniging Sterke Clercq zoekt leden. Als u lid wordt, kunt u meepraten over wat er met de straat moet gebeuren, kunt u samen met andere ondernemers problemen oplossen of kansen creëren, kunt u meeliften op de promotie via facebook en de nieuw te bouwen website voor Sterke Clercq. Maar nog belangrijker: door de officiële sticker die u ontvangt, laat u aan u (potentiële) klanten zien, dat u ook actief bijdraagt aan een betere De Clercqstraat. Die goodwill wilt u toch niet missen?

Doe daarom uzelf en ons een groot plezier en vul dit formulier (PDF, 23 kB) in. U kunt het inleveren bij Sterk Avondwinkel, Tante Lien's feestje of Cafe Louter.